Låst sim kort

Spærret SIM-kort – 3

Spærret SIM-kort | Læs mere om spærret SIM-kort her

Låst SIM-kort på iPhone og Android-mobiler. Klik her og få en simpel guide til aktivering osv., så du kan bruge din mobil.

Mit SIM-kort er låst eller virker ikke – Aktivering + PIN og PUK

2. okt. 2021 — Lås dit SIM-kort med en PIN-kode (personligt identifikationsnummer) for at kræve en identifikationskode for at foretage opkald og bruge …

Sådan bruger du en PIN-kode til SIM-kortet i din iPhone eller …

Sådan bruger du en PIN-kode til SIM-kortet i din iPhone eller iPad – Apple-support (DK)

7. feb. 2023 — Har du et låst simkort, skal du bruge en pukkode. Vi kan sende dig pukkode til din arbejdsmail. Se her, hvordan du kan få låst simkortet op …

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode (personligt identifikationsnummer) for at kræve en identifikationskode for at foretage opkald og bruge mobildata.

Hvordan finder jeg min pin- og pukkode? Læs mere her

Hvordan finder jeg min pin- og pukkode? Læs mere her – TDC Erhverv

Åbn Indstillinger, gå ind under netværk/forbindelser og slå Flytilstand til og fra….Sådan finder du ud af, om dit SIM-kort er i stykker.

Har du et låst simkort, skal du bruge en pukkode. Vi kan sende dig pukkode til din arbejdsmail. Se her, hvordan du kan få låst simkortet op igen.

Hvad gør man ved låst SIM-kort? – Svarene.dk

Når du får et nyt simkort fra YouSee, følger der altid en pinkode med. Pinkoden er til for din sikkerhed, så andre ikke kan tænde din mobil og bruge den.

Åbn Indstillinger, gå ind under netværk/forbindelser og slå Flytilstand til og fra….Sådan finder du ud af, om dit SIM-kort er i stykker

Sådan skifter du pinkoden til dit simkort – YouSee

10. mar. 2022 — Din Pukkode finder, du under Mit youSee Og Under Mobil- SIM Kort. Når du skriver et forsøg tilbage lyder, det som Pinkoden du indtaster er 3 …

SIM er låst iPhone og iPad | YouSee Community

… “Ugyldig simkort”, er din mobiltelefon sim-låst til dit tidligere mobilselskab. … med et abonnement, lægger de ofte en netværksspærring (sim-lås) ind.

Hvad betyder det, at min mobiltelefon er sim-låst? – HALLO

HALLO – Kundeservice – spørgsmål og svar

Når et SIM-kort er låst, beskyttes det abonnement, der er tilknyttet kortet, mod misbrug, og derfor skal du indtaste en pinkode, hver gang du tænder enheden.

Har du brug for hjælp til din bestilling? ? Ring til os på telefon 70 30 18 18 eller skriv til os på mail: kundeservice@hallo.dk.

Beskyttelse af SIM-kort

User guide

Find din PIN-kode og PUK-kode på Mit OiSTER her. Har du bestilt et fysisk simkort, kan du også finde koderne bag på skrabefeltet på kortet, du fik dit simkort i …

Få hjælp til PIN-kode og PUK-kode – OiSTER

Her kan du finde ud af hvor du finder PIN-kode og PUK-kode.

Keywords: låst sim kort